Mocheta Bucuresti

Toamna este perioada cand multi dintre noi facem mai multe modificari si imbunatatiri in locuinte. Fie ca amenajam baia, bucataria sau o camera de zi pe toti ne prinde febra designului interior pentru ca imaginatia noastra este debordanta.

Mocheta face parte din accsoriile care ne ofera un plus de imagine in cladirile unde este amplasata. Daca intr-o companie sau intr-o institutie conteaza nu numai logoul ci si sloganul ori numele, mocheta poate sa fie cea care surprinde privitorii inca din momentul in care ei deschid usa. Designul potrivit si materialele alese cu atentie pot sa faca din mochete un avantaj foarte important pentru cladirea in care va aflati.

Mocheta are un rol functional pentru beneficiarii sai astfel incat are datoria de a fi confortabila. Modelul sau transmite un mesaj si influenteaza atmosfera existenta in camera sau in biroul unde este plasata. Mocheta se poate utiliza in cladirile de birouri, in hiteluri, pe holuri si in oricare tip de camera, atata timp cat se respecta principiile produselor destinate uzului in spatiile interioare.

Mocheta Bucuresti

Printre utilitatile mochetei putem sa enumeram si costurile scazute de intretinere ale acestora, un risc scazut de alunecare sau de accidentare si un spatiu fara pete. Poate ca acesta este si motivul pentru care mocheta este o prezenta constanta in centrele comerciale sau in spatiile de birouri, fara sa primeasca in schimb atentia necesara. Un esec destul de comun al acestor tipuri de cladiri este decizia de a decora podeaua cu bine cunoscuta nuanta de gri pal care o reduce la stadiul de accesoriu destinat sa ascunda eventualele pete.

Primul dintre elementele care influenteaza mocheta este materialul din care aceasta este facuta. Vreti o mocheta care sa fie personalizata? Atunci puteti sa va orientati care materiale precum lana tesuta sau poliamida al caror model poate sa fie ales din imprimare sau din structura mochetei. Posibilitatile de design nu se pot opri aici. Printre texturi si structuri veti gasi si modele tufted, saxony, buclate sau frize. Fiecare din ele este destinat unui anume stil arhitectural ori coloristic. Practic aveti de ales intre fibre naturale de origine animala sau vegetala.

Ca sa alegeti o mocheta de interior de o foarte buna calitate va trebui sa luati in calcul si destinatia pe care o are spatiul dar si intensitatea pe care o are traficul de aici. Un material nepotrivit pentru aparatele grele poate lasa urme pe produs numai pentru simplul fapt ca destinatia acestuia era sa acopere zonele putin circulate sau mai putin solicitate.